Αρχική Ελλάδα Στο «σφυρί» BMW, Mercedes, Toyota και Porsche από 300 ευρώ!

Στο «σφυρί» BMW, Mercedes, Toyota και Porsche από 300 ευρώ!

Αυτοκίνητα, δίκυκλα αλλά και φορτηγά εκποιεί ο πρώην ΟΔΔΥ στην αποθήκη στην Μαγουλέζα σε άκρως δελεαστικές τιμές.

Νέα δημοπρασία 50 αυτοκινήτων για κυκλοφορία θα πραγματοποιήσει ο πρώην ΟΔΔΥ στη Μαγουλέζα τη Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 ενώ παράλληλα θα εκποιήσει και επιπλέον 16 δίκυκλα και 4 φορτηγά.

Η επίσκεψη επιτρέπεται στην αποθήκη της Μαγουλέζας τρεις εργάσιμες πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της δημοπρασίας ήτοι από 9/03/2022 έως και 11/3/2022 από ώρα 08:30 π.μ. έως 13.30 μ.μ.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής είναι 300 ευρώ για στα αυτοκίνητα και στις τιμές εκποίησης των οχημάτων περιλαμβάνεται και ο αναλογών ΦΠΑ 24%.

Το πρώτο αυτοκίνητο στη λίστα της δημοπρασίας του πρώην ΟΔΔΥ Μαγουλέζας είναι ένα Jeep Grand Cherokee με 1η άδεια κυκλοφορίας το 2004 το οποίο φέρει ηλιοροφή και είναι αυτόματο. Η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί σε μόλις 1.800 ευρώ! Επίσης υπάρχει και ένα δεύτερο Jeep Gramd Cherokee με τα ίδια χαρακτηριστικά με τιμή εκκίνησης όμως τις 3.500 ευρώ. Τα συγκεκριμένα μοντέλα κινούνται από βενζινοκινητήρες V8 χωρητικότητας 4,7 λίτρων και απόδοσης 265 ίππων.

Στην εγχώρια αγορά των μεταχειρισμένων αντίστοιχα μοντέλα πωλούνται έναντι 5.000 ευρώ.

Ένα Smart ForTwo με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2005 και τιμή εκκίνησης τα 900 ευρώ σίγουρα θα αποτελέσει πόλο έλξης για πολλούς καταναλωτές. Το γερμανικό μοντέλο κινείται από έναν κινητήρα χωρητικότητας 0,7 λίτρου και απόδοσης 61 ίππων.

Στην εγχώρια αγορά μεταχειρισμένων αντίστοιχα μοντέλα κοστίζουν από 3.800 ευρώ.

Αν κάποιος αναζητά μια φθηνή Porsche τότε η Cayman που υπάρχει στη λίστα της δημοπρασίας με τιμή εκκίνησης τις 13.000 ευρώ και πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2006 σίγουρα θα τους δελεάσει. Το γερμανικό μοντέλο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 3,4 λίτρων και απόδοσης 295 ίππων.

Στην εγχώρια αγορά αντίστοιχα μοντέλα πωλούνται πάνω από 28.000 ευρώ.

Αν πάλι κάποιος αναζητά ένα άνετο τετραθέσιο cabrio αυτοκίνητο τότε μια BMW 318Ci με τιμή εκκίνησης τα 1.500 ευρώ σίγουρα θα τους καλύψει κάθε ανάγκη τους. Το γερμανικό μοντέλο κινείται από έναν δίλιτρο βενζινοκινητήρα απόδοσης 143 ίππων και έχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2001.

Αντίστοιχα μοντέλα στην εγχώρια αγορά πωλούνται από 5.000 ευρώ.

Μια κυριολεκτικά λιμουζίνα σε άκρως δελεαστική τιμή εκποιεί ο πρώην ΟΔΔΥ στη Μαγουλέζα η οποία αφορά σε μια Skoda SuperB με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2003 και τιμή εκκίνησης τα 1.200 ευρώ! Το συγκεκριμένο μοντέλο κινείται από έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,8 λίτρου και απόδοσης 150 ίππων.

Στην εγχώρια αγορά αντίστοιχα μοντέλα κοστίζουν από 4.000 ευρώ.

Στη λίστα της δημοπρασίας υπάρχουν και αρκετά Toyota Yaris με πρώτη άδεια κυκλοφορίας από το 2005 και τιμές εκκίνησης από 300 ευρώ! Τα συγκεκριμένα μοντέλα κινούνται από βενζινοκινητήρες χωρητικότητας 1,4 λίτρου και απόδοσης 90 ίππων.

Αντίστοιχα μοντέλα στην εγχώρια αγορά κοστίζουν από 5.500 ευρώ.

Αν κάποιος αναζητά ένα σπορ κουπέ μοντέλο σε άκρως δελεαστική τιμή τότε το Audi TT που βρίσκεται στη λίστα στην δημοπρασίας με τιμή εκκίνησης τα 1.000 ευρώ σίγουρα θα τον δελεάσει. Το συγκεκριμένο μοντέλο έχει πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2001 και κινείται από έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,8 λίτρου ο οποίος αποδίδει 225 ίππους.

Αντίστοιχα μοντέλα στην εγχώρια αγορά κοστίζουν από 8.500 ευρώ.

Πιέσετε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την διακήρυξη της δημοπρασίας του ΟΔΔΥ Μαγουλέζας.

Οι όροι συμμετοχής

Τα οχήματα δημοπρατούνται σύμφωνα με τους νέους όρους πώλησης τροχοφόρων οχημάτων (Φ.Ε.Κ. 3420Β/25-10-2016).

Στις τιμές εκποίησης των αυτοκινήτων συμπεριλαμβάνεται και ο αναλογούν ΦΠΑ 24%.

Το ποσό της εγγύησης συμμετοχής στις δημοπρασίες αυτοκινήτων για κυκλοφορία είναι 300 ευρώ.

Τα αυτοκίνητα είναι μεταχειρισμένα, με ζημίες, φθορές και ελλείψεις και χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να τα εξετάσουν, μαζί με τους τεχνικούς της επιλογής τους, πριν λάβουν μέρος στη δημοπρασία, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους. Βάσει των όρων πώλησης, ακυρώσεις αγοραπωλησιών δεν γίνονται δεκτές. Επίσης οφείλουν οι ενδιαφερόμενοι να λαμβάνουν γνώση και των όρων πώλησης πριν λάβουν μέρος στη δημοπρασία για να αποφεύγονται οι όποιες εκ των υστέρων υπαναχωρήσεις.

Οι συμμετέχοντες στη δημοπρασία υποχρεούνται να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώνουν στην επιτροπή τον ΑΦΜ, την αρμόδια ΔΟΥ και την ιδιότητά τους.

Από 11-10-2013, καταργείται η υποχρέωση τήρησής του, κατά τα προβλεπόμενα στο ν.δ.1146/1972 (ΦΕΚ 64/Α΄) , βιβλιαρίου μεταβολών και κυριότητας για τα φορτηγά οχήματα ιδιωτικής χρήσης μικτού βάρους κάτω των 4.000 χιλιόγραμμων.

Σε ότι αφορά τη μεταβίβαση, αυτή θα διενεργείται με σχετική πράξη επί του τίτλου κυριότητας, που σύμφωνα με τις ως άνω διατάξεις, θεωρείται, για τα άνευ αριθμού κυκλοφορίας οχήματα, κατά περίπτωση, το πιστοποιητικό ταξινόμησης οχημάτων ή το πιστοποιητικό μεταβιβαστικό κυριότητας αυτοκινήτου οχήματος που εκδίδεται από τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού, ενώ για τα έχοντα αριθμό κυκλοφορίας, η άδεια κυκλοφορίας αυτών.

Προκειμένου για φορτηγά αυτοκίνητα άνω των 4 τόνων και για τα λεωφορεία δεν εκδίδεται πιστοποιητικό κυριότητας αλλά απαιτείται η σύνταξη συμβολαίου από συμβολαιογράφο, υποδεικνυόμενο από τον οικείο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο και η έκδοση του σχετικού βιβλιαρίου μεταβολών κατοχής και κυριότητας σύμφωνα με το άρθρο 18 των όρων πώλησης τροχοφόρων (ΦΕΚ 3420 Β΄/25-10-2016) και τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή.

Ειδικά για τα λεωφορεία προς κυκλοφορία για οποιαδήποτε αλλαγή χρήσης ή μετασκευή του οχήματος, οι κάτοχοι υποχρεούνται να έλθουν πρώτα σε συνεννόηση με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Συγκοινωνιών και να εξασφαλίσουν την έγκριση της μετατροπής. Η Δ.Δ.Δ.Υ. ουδεμία ευθύνη φέρει αν γίνει μετατροπή χωρίς να ζητηθεί η έγκριση εκ των προτέρων από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Συγκοινωνιών.

Ο εμπορικός τύπος του αυτοκινήτου καθώς και το έτος κατασκευής προσδιορίζονται από τις εξωτερικές ενδείξεις αυτού. Έτσι τα στοιχεία αυτά αποτελούν ένδειξη η οποία ενδέχεται να απέχει πραγματικότητας.

Η Διεύθυνση για τα στοιχεία αυτά όπως και τα κρυμμένα ελαττώματα ουδεμία ευθύνη φέρει.

Μετά το πέρας της πλειοδοσίας κάθε οχήματος , καλείται ο τελευταίος πλειοδότης να υπογράψει το πρακτικό ανακηρύξεως πλειοδότη και να καταβάλει προκαταβολή υπολογιζόμενη σε ποσοστό 20% της τιμής πλειοδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 8 των όρων πώλησης τροχοφόρων (ΦΕΚ 3420 Β΄/25-10-2016).

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Τέξας: Παιδόφιλος αυτοκτόνησε μέσα σε δικαστική αίθουσα πίνοντας νιτρώδες νάτριο

Το υγρό που κατανάλωσε ένας παιδόφιλος από το Τέξας πριν πεθάνει μέσα σε μια δικαστική αίθουσα διαπιστώθηκε ότι ήταν νιτρώδες νάτριο, σύμφωνα με την τοπική...

Τουρκία: Αγωνία για την ελληνική «Μόνα Λίζα»

Μέσα στον τρόμο και την αγωνία να διασωθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι από τον Εγκέλαδο των 7.7 Ρίχτερ που έσπειρε...

Ο σεισμός έφερε την Τουρκία πιο κοντά με την Ελλάδα

«Η Τουρκία μετακινήθηκε 3 μέτρα εγγύτερα στην χώρα μας», σημείωσε ο Δρ. σεισμολογίας και επιστημονικός συνεργάτης της UNESCO, μέλος του συμβουλίου διοίκησης του...

Χανιά: Εκλαιγαν γιατροί και νοσηλευτές – Εξιτήριο μετά από 50 μέρες στη ΜΕΘ για τη 17χρονη

Η 17χρονη είχε γεννήσει με καισαρική – νωρίτερα από την προγραμματισμένη ημερομηνία – ένα υγιέστατο κοριτσάκι, και κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της καθώς...

Πετράκος: Ανησυχία από τις δηλώσεις του Γιάννη Καρβέλη

Την ανησυχία του διατυπώνει ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Πετράκος για τις δηλώσεις του Διοικητή της 6ηςΥγειονομικής Περιφέρειας Γ. Καρβέλη προ ημερών στην Καλαμάτα, καθώς,...