Αρχική Πολιτική Τατούλης: 12.500€ γεύμα με θαλασσινά προς τιμήν του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τατούλης: 12.500€ γεύμα με θαλασσινά προς τιμήν του Κυριάκου Μητσοτάκη

“Eπίθεση” από τον πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κατά της παρούσας Περιφερειακής Αρχής μ’ αφορμή την αυριανή επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού.

“Προκλητικές” χαρακτήρισε τις δαπάνες που ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια, σχετικά, κυρίως, με το επίσημο γεύμα που προτίθεται να παραθέσει προς τιμήν του Κυριάκου Μητσοτάκη η Περιφερειακή Αρχή αύριο, 16 Ιουνίου 2022, στην Καλαμάτα.

Ο κ. Τατούλης υποστήριξε πως, ειδικά σ’ αυτή την περίοδο που διανύουμε, “προκαλείται” η κοινή γνώμη από τέτοιες δαπάνες και κάλεσε τους συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη- αλλά και τον ίδιο- να σταματήσουν τη διαδικασία αυτή.

Επιπρόσθετα, υποστήριξε πως τέτοιες ακριβώς συμπεριφορές είναι που “απομακρύνουν” περαιτέρω τους πολίτες από την πολιτική.

Όσον αφορά τις αλλεπάλληλες αλλαγές που έχει θεσμοθετήσει η παρούσα Κυβέρνηση σχετικά με τη λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο κ. Τατούλης υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως η “παρεούλα που διοικεί τον τόπο” παραβιάζει κατάφωρα το Σύνταγμα και δεν έχει καμία σχέση με το “ιδεολογικό πρόταγμα του κόμματος της Ν.Δ.”.

Παράλληλα, δήλωσε πως όλες οι αρμοδιότητες των Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων μεταφέρονται “εντέχνως” στις αντίστοιχες Οικονομικές Επιτροπές.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Έγκλημα στη Νίκαια: Τι γράφει το ιδιόχειρο σημείωμα του δράστη – Ποιο ήταν το κίνητρό του

Τι έγραφε στο σημείωμα που βρήκε η αστυνομία μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη και αυτόχειρα- Γιατί σκότωσε τον γαμπρό του – Παρακολουθούσε τις κινήσεις...

Το μυστήριο με την εξαφανισμένη πτήση MH370 των Αερογραμμών της Μαλαισίας 10 χρόνια μετά

Αεροσκάφος Boeing 777 μεταφέροντας 227 επιβάτες και 12μελές πλήρωμα, ενώ το αεροσκάφος εξαφανίστηκε καθώς πετούσε από την Κουάλα Λουμπούρ...

Μετρητά τέλος – Το όριο συναλλαγών και το πρόστιμο

λλάζουν τα πάντα στις συναλλαγές μας Με νέα διάταξη που ψηφίστηκε στη Βουλή και η οποία είναι σε...

ΕΝΦΙΑ 2024 με αλλαγές, κερδισμένους, χαμένους και πρώτη δόση πριν το Πάσχα

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...

Καθυστερήσεις στους μισθούς Μαρτίου φέρνουν οι κλειστές τράπεζες

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...