
Θεσσαλονίκη: «Το θεωρούσα κλάιν μάιν… Εντάξει σιγά.. Είναι η 8η φορά που τρώω πρόστιμο» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα ο νεαρός.
Αξέχαστο ήταν το σχόλιο ενός νεαρού από τη Θεσσαλονίκη που σήμερα Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου δέχτηκε το 8ο πρόστιμο επειδή δεν φορούσε μάσκα σε εξωτερικό χώρο, όπως προβλέπουν τα νέα μέτρα που όρισε η κυβέρνηση για την διασπορά του δολοφονικού ιού.
Θεσσαλονίκη: Από τα συνολικά οκτώ πρόστιμα που έχει δεχτεί, έχει πληρώσει τα δύο, με την ελπίδα, σιγά σιγά να ξεχρεώσει και τα υπόλοιπα
«Το θεωρούσα κλάιν μάιν… Εντάξει σιγά.. Είναι η 8η φορά που τρώω πρόστιμο» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα και γεμάτος ειλικρίνεια είπε ότι θα παραλείψει να φοράει μάσκα, ακόμη και… 200 χιλιάδες πρόστιμο να του βάλουν. Από τα συνολικά οκτώ πρόστιμα που έχει δεχτεί, έχει πληρώσει τα δύο, με την ελπίδα, σιγά σιγά να ξεχρεώσει και τα υπόλοιπα.
Πηγή: gargalianoionline.gr