Αρχική Ελλάδα Το Ελληνικό “Car of the Year” απέκτησε η Ελληνική Αστυνομία

Το Ελληνικό “Car of the Year” απέκτησε η Ελληνική Αστυνομία

Το newsauto αποκαλύπτει πως η Ελληνική Αστυνομία, στο πλσίσιο της ανανέωσης του στολου της , θα αποκτήσει σύντομα το Ελληνικό Car Of  The Year της τρέχουσας χρονιάς… Δείτε το!

Ο στόλος των κρατικών οχημάτων συνεχώς εκσυγχρονίζεται τόσο με χρήματα του Κράτους όσο και με χρήματα από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Ελληνική Αστυνομία που διαθέτει έναν από τους γηραιότερους στόλους στον κόσμο, με πολλά οχήματά της να μετρούν εκατοντάδες χιλιάδες ή και… εκατομμύρια χιλιόμετρα, προχωρά συνεχώς σε αναβάθμιση του στόλου της, κάτι που άλλωστε διαπιστώνουμε και στους δρόμους.

Αυτή τη φορά και μάλιστα πολύ σύντομα θα δούμε ένα όχημα που δεν το έχουμε δει ποτέ ξανά στο παρελθόν ως… περιπολικό.

Ο λόγος για το Ελληνικό C.O.T.Y., το  Peugeot 2008 που ήδη έχει βαφτεί στα χρώματα της ΕΛ.ΑΣ. και σύντομα θα το δούμε στους δρόμους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsauto, ήδη έχουν δρομολογηθεί να παραδοθούν 34 νέα περιπολικά Peugeot 2008.

Πρόκειται για την έκδοση με τον κινητήρα diesel ο οποίος έχει χωρητικότητα 1.5 λίτρα και αποδίδει 100 και 130 ίππους. Το χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου μοντέλου είναι η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου που κυμαίνεται κάτω από τα 4 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα όπως και οι χαμηλές εκπομπές ρύπων που αγγίζουν τα 96 γραμμάρια C02 ανά 100 χιλιόμετρα.

Όπως θα δείτε και στην εικόνα που δημοσιεύουμε, ήδη έχει ξεκινήσει το «ντύσιμο» των νέων περιπολικών Peugeot 2008 και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να γίνει η παράδοση στην Ελληνική Αστυνομία και αμέσως μετά να κυκλοφορήσουν στους δρόμους.

Πρώτη στα SUV

Να σημειώσουμε πως η Peugeot για τον μήνα Ιούλιο και σύμφωνα με τα στοιχεία των ταξινομήσεων ήταν πρώτη στη συνολική κατάταξη πωλήσεων SUV με μερίδιο 13,1%, με τα 2008 και 3008 να κατακτούν την και την 2η θέση και με μερίδιο 6,5% και 6,4% αντίστοιχα. Σχετικά με το Ελληνικό Car of The Year για το 2021 το Peugeot 2008, κατέκτησε τον περασμένο μήνα την πρώτη θέση της κατηγορίας B SUV με μερίδιο 13,6%. Παράλληλα κατέκτησε την πρώτη θέση των εταιρικών πωλήσεων της κατηγορίας με μερίδιο 17,9% και την δεύτερη στις λιανικές πωλήσεις της κατηγορίας με μερίδιο 11,0%.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

“Νίκας – Τατούλης: Το ένα χέρι νίβει το άλλο και το δυο το πρόσωπο”

Ειδήσεις Μεσσηνία. Ειδήσεις και επικαιρότητα ζωντανά από Μεσσηνία, Πελοπόννησο, Ελλάδα και Κόσμο. Άρθρα, συνεντεύξεις, απόψεις για πολιτική, αθλητισμό, υγεία, πολιτισμό, τεχνολογία, οικονομία, lifestyle κ.α.Πηγή:...

Νέο πρόγραμμα για 10.000 ανέργους άνω των 45

Ειδήσεις Μεσσηνία. Ειδήσεις και επικαιρότητα ζωντανά από Μεσσηνία, Πελοπόννησο, Ελλάδα και Κόσμο. Άρθρα, συνεντεύξεις, απόψεις για πολιτική, αθλητισμό, υγεία, πολιτισμό, τεχνολογία, οικονομία, lifestyle κ.α.Πηγή:...

Τζανάκης: Πάνω από 50.000 την ημέρα τα πραγματικά κρούσματα

Σε περισσότερα από 50.000 ημερησίως υπολογίζονται τα πραγματικά κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας, όπως εκτίμησε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλώντας...

Η χώρα που χρεώνει 190 ευρώ την ημέρα ανά άτομο μόνο για την επίσκεψη

Το Μπουτάν ετοιμάζεται να ανοίξει ξανά τις πύλες του στους διεθνείς τουρίστες από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο για πρώτη φορά από τότε...

Σαλάχι 120 κιλά έβγαλε με τα δίχτυα του ψαράς στη Ναύπακτο!

Σαλάχι 120 κιλά έβγαλε με τα δίχτυα του ψαράς στην Ναύπακτο. Η συγκεκριμένη ψαριά είναι από τις πιο σπάνιες για την...