Αρχική Ελλάδα Το λάθος που μπορεί να οδηγήσει στους δολοφόνους της Κινέζας

Το λάθος που μπορεί να οδηγήσει στους δολοφόνους της Κινέζας

Τι έδειξε το τελευταίο στίγμα του κινητού της. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πρόκειται για ερωτικό έγκλημα. Ψάχνουν σχέσεις τις γυναίκας με την κινεζική μαφία.

Ο άνθρωπος που σκότωσε την 38χρονη Κινέζα και την πέταξε μέσα σε μια βαλίτσα σε δασώδη περιοχή στα Βίλια, δεν απέφυγε το λάθος, το οποίο ήδη έχουν εντοπίσει οι έμπειροι ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Ο λόγος για το εν εξελίξει θρίλερ με το πτώμα της 38χρονης από την Κίνα, που ανακάλυψαν κυνηγοί σε δασώδη περιοχή στα Βίλια Αττικής και ήταν τοποθετημένο και «διπλωμένο» μέσα σε μια μεγάλη ταξιδιωτική βαλίτσα, πεταμένη σε συστάδα θαμώνων σε δύσβατη περιοχή στην Κάζα, όπου και την μύρισαν τα σκυλιά κυνηγών, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί το μακάβριο εύρημα.

Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στο σημείο οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, κατάλαβαν πως έχουν να κάνουν με μια δύσκολη υπόθεση, καθώς το πτώμα της άτυχης γυναίκας, το οποίο ήταν γυμνό μόνο με το εσώρουχο, ήταν σε προχωρημένη σήψη και κατά συνέπεια δεν είναι δυνατόν να παρθούν δακτυλικά αποτυπώματα, τα οποία θα έδειχναν άμεσα την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας, στην περίπτωση βέβαια που είχαμε να κάνουμε με Ελληνίδα.

Κατά συνέπεια ο δράστης ή οι δράστες του άγριου φονικού, είχαν μελετήσει κάθε λεπτομέρεια των κινήσεων τους, ακόμα και να σφραγίσουν με μονωτική ταινία την βαλίτσα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το μακάβριο μυστικό από τα αγρίμια του δάσους που θα μύριζαν το πτώμα.

Εδώ λοιπόν έρχεται ένα μικρό λάθος που είναι δυνατόν να αποδειχθεί πολύτιμο για τους ερευνητές της Ασφάλειας και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών. Η μονωτική ταινία και κυρίως το πίσω κολλώδες μέρος της, είναι δυνατόν, έστω και έπειτα από τόσους μήνες, να έχει κρατήσει το αποτύπωμα του ανθρώπου που σκότωσε και πέταξε στο δάσος το πτώμα της άτυχης γυναίκας.

Ήδη και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr από αστυνομικές πηγές, το σύνολο της μονωτικής ταινίας έχει μεταφερθεί στο εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ και ερευνάται βέβαια για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα του ανθρώπου που «συσκεύασε» το πτώμα.

Ερωτικό έγκλημα;

Όπως προαναφέραμε το πτώμα της άτυχης γυναίκας ήταν γυμνό μόνο με το εσώρουχο. Οι έμπειροι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών εξετάζουν δυο ενδεχόμενα για το συγκεκριμένο δεδομένο.

Το πρώτο είναι η 38χρονη Κινέζα να έπεσε θύμα κυκλωμάτων της Κινεζικής Μαφίας που ασχολείται με την προώθηση γυναικών στην πορνεία. Μάλιστα δεν αποκλείουν ακόμα και το ενδεχόμενο, η άτυχη κοπέλα να βρέθηκε σε κάποιο ερωτικό ραντεβού, όπου ο πελάτης να εκδήλωσε περίεργα σεξουαλικά ένστικτα, τα οποία τελικά οδήγησαν σε ασφυκτικό θάνατο την 38χρονη και στην συνέχεια τα μέλη του κυκλώματος να την τοποθέτησαν στην βαλίτσα και να την πέταξαν στα Βίλια.

Άλλωστε το σημείο που βρέθηκε η βαλίτσα με το πτώμα απέχει μόλις 200 μέτρα από την παλιά Εθνική Οδό Ελευσίνας Θηβών. Κάτι που δείχνει πως ο δράστης ή οι δράστες απλά έψαξαν για λίγο το σημείο και πέταξαν την βαλίτσα σε μια πυκνή συστάδα θάμνων, που άλλωστε ακόμα και εκεί ήταν δύσκολο να βρεθεί, καθώς την περιοχή επισκέπτονται μόνο κυνηγοί.

Το δεύτερο σενάριο είναι η άτυχη κοπέλα να έπεσε θύμα κυκλωμάτων δουλεμπόρων, επίσης από την Κινεζική Μαφία, η οποία έβγαλε από την μέση την 38χρονη καθώς ίσως να την θεωρούσαν επικίνδυνη για τα μυστικά τους.

Το στίγμα του κινητού της

Πλέον οι έμπειροι Αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, θα ξεκινήσουν έναν νέο γύρο καταθέσεων στα πρόσωπα τα οποία ήξεραν την Κιου Γιαν Λιν. Άμεσα θα πάρουν οι αστυνομικοί καταθέσεις από τους συμπατριώτες με τους οποίους διέμενε στο διαμέρισμα στο Μεταξουργείο η άτυχη κοπέλα. Πρόκειται άλλωστε για τους ανθρώπους που είχαν δηλώσει στις 17 Οκτωβρίου την εξαφάνιση της και βέβαια καταθέσεις θα πάρουν και από τους εργοδότες της, στο κατάστημα με τα κινέζικα είδη, επίσης στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα της Κυριακής”, από την άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού της, τελευταία φορά, στις 18 Οκτωβρίου από κεραία στο Μεταξουργείο, να κάνει κλήση σε αριθμό που είναι άγνωστος, δηλαδή δεν είναι καταχωρημένος σε κάποιο πρόσωπο.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους βίντεο που τη δείχνει την ίδια ημέρα, στις 4 τα ξημερώματα να περπατά σε δρόμο της περιοχής, που συνδέει το σπίτι με τη δουλειά της. Στις εικόνες, η γυναίκα κρατά μία καφέ τσάντα και το κινητό της.

Αναζητώντας μια καλύτερη ζωή…

Όπως έγινε γνωστό από Αστυνομικές πηγές, η Κιου Γιαν Λιν, έφτασε στην χώρα μας πριν από περίπου 10 χρόνια αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Η 38χρονη άφησε στην Κίνα τον σύζυγό της και τον 16χρονο σήμερα γιο της, για να ακολουθήσει το «μονοπάτι» προς την Δύση, που θα τις εξασφάλιζε μια καλύτερη ζωή, όπως η ίδια πίστευε.

Όταν έφτασε στην Ελλάδα έκανε γρήγορα τις κινήσεις της για μόνιμη και νόμιμη διαμονή στην χώρα μας. Άλλαξε αρκετά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, μέχρι που βρήκε μόνιμη εγκατάσταση σε διαμέρισμα στο Μεταξουργείο, όπου διέμενε μαζί με άλλους συμπατριώτες της. Παράλληλα ξεκίνησε να εργάζεται επίσης μόνιμα σε κατάστημα με Κινέζικα είδη, στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Επίσημο: Η Bρετανία παγώνει τη χορήγηση του Astrazeneca στους κάτω των 40

Η αρμόδια για τα εμβόλια επιτροπή της Βρετανίας ανακοίνωσε ότι άτομα κάτω των 40 ετών θα πρέπει να λαμβάνουν εναλλακτικό εμβόλιο σε αυτό της...

Oι δορυφόροι του Έλον Μασκ έγιναν ορατοί στον ουρανό της Ελλάδας – Χαμός στο διαδίκτυο

Διάφορες θεωρίες, σενάρια και ιστορίες πυροδότησαν οι φωτεινές κουκκίδες εμφανίστηκαν στον ουρανό αρκετών ελληνικών πόλεων το βράδυ της Πέμπτης (6/5) και τελικά ήταν δορυφόροι...

Μείωση ενοικίων Απριλίου: Προκαταβολικά η αποζημίωση στους ιδιοκτήτες ακινήτων

Σύμφωνα με το σχεδιασμό του υπουργείου Οικονομικών, στα τέλη Μαΐου οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα δουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό τις αποζημιώσεις για τα ενοίκια...

Εκπαιδευτικοί: Ακόμη και μείωση μισθού στους εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν self test

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου επιστρέφουν στα σχολεία μαθητές και οι εκπαιδευτικοί σε δημοτικά και γυμνάσια που είναι υποχρεωμένοι να υποβληθούν σε self test. Σε...

ΣτΕ για φόρους και πρόστιμα: Πότε διακόπτεται η παραγραφή για το Δημόσιο

Με απόφαση της, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικράτειας έκρινε ότι η προθεσμία παραγραφής του δικαιώματος του Δημοσίου να επιβάλει φόρους και πρόστιμα δεν...