Αρχική Ελλάδα Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Πόσο κοστίζει το καρναβάλι για μια οικογένεια σε δημοφιλείς...

Τριήμερο Καθαράς Δευτέρας: Πόσο κοστίζει το καρναβάλι για μια οικογένεια σε δημοφιλείς προορισμούς

Από μέσα Ιανουαρίου και μετά είχαμε ήδη πολύ υψηλά ποσοστά προκρατήσεων, τουλάχιστον στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς και στις καρναβαλικές εκδηλώσεις της Πάτρας και στην Ξάνθη, είπε στην ΕΡΤ ο κτηματομεσίτης Θέμης Μπάκας.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των εκδρομέων για το καρναβάλι της Πάτρας δεν μένουν πλέον μέσα στο Δήμο της Πάτρας, γιατί είναι πάρα πολύ ακριβά πλέον τα ζητούμενα μισθώματα.

Στην Πάτρα από τα μέσα Ιανουαρίου είχαν ήδη ξεκινήσει τα πολύ υψηλά ποσοστά προκρατήσεων, διότι έχουμε τη μεγάλη παρέλαση στις 17 Μαρτίου, και το τριήμερο 15 με 18 του μήνα, το ποσοστό προκρατήσεων φθάνει στο 92%.

  •     Στην Πάτρα, το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις 4μελούς οικογένειας το τριήμερο αυτό ξεκινάει από 1.013 ευρώ, είπε.

Τον τελευταίο μήνα βλέπουμε μια ανοδική τάση της δυναμικής εισόδου νέων ακινήτων στις πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Δηλαδή βλέπουμε να έχουν εγγραφεί περίπου 60 ακίνητα στις τελευταίες 20 ημέρες διαθέσιμα προς ενοικίαση, αλλά έχουμε και υψηλότερα ποσοστά προκρατήσεων όσον αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις στην Πάτρα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και τις καρναβαλικές εκδηλώσεις.

Οι πιο πολλοί όμως δεν διαμένουν στο Δήμο Πατρέων, επιλέγουν περιοχές περιμετρικά, σε όμορες περιοχές, σε μια χιλιομετρική απόσταση 20-25 λεπτά με το αυτοκίνητο, όπως Ακράτα, Διακοπτό, Αίγιο, Σελιανίτικα, Βραχνέικα, Αλισσό, Κάτω Αχαγιά, κλπ.

  •     Στην Ξάνθη, έχουμε ήδη 91% προκρατήσεις με το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις 4μελούς οικογένειας το τριήμερο αυτό να ξεκινάει από 860 ευρώ, είπε.

Αναφερόμενος στους δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς είπε ότι στην Αράχωβα, με 80% των προκρατήσεων, το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις 4μελούς οικογένειας ξεκινάει από τα 511 ευρώ.

  •     Στα Καλάβρυτα, με 85% των προκρατήσεων, το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις 4μελούς οικογένειας ξεκινάει από τα 560 ευρώ.
  •     Στη Δημητσάνα, με 84% των προκρατήσεων, το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις 4μελούς οικογένειας ξεκινάει από τα 811 ευρώ.
  •     Στο Λεβίδι, με 86% των προκρατήσεων, το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις 4μελούς οικογένειας ξεκινάει από τα 635 ευρώ.
  •     Στο Ναύπλιο, με 62% των προκρατήσεων, το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις 4μελούς οικογένειας ξεκινάει από τα 257 ευρώ.
  •     Στην Καλαμάτα, με 61% των προκρατήσεων, το κόστος για 3 διανυκτερεύσεις 4μελούς οικογένειας ξεκινάει από τα 260 ευρώ.

Το ευχάριστο είναι, είπε, ότι στην Αρκαδία αλλά και σε άλλες περιοχές, κάθε χρόνο αναδεικνύονται και νέοι προορισμοί.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων – Οι δύο βασικές καινοτομίες

Η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του 2024 έχει ήδη ξεκινήσει. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα...

Αστροναύτης της NASA: Εξωγήινοι απέτρεψαν την ανθρωπότητα από πυρηνικό πόλεμο

Ο Έντγκαρ Μίτσελ, ο έκτος άνθρωπος που περπάτησε στη Σελήνη, υποστήριξε ότι εξωγήινοι προσπάθησαν να σώσουν την Αμερική Ο πρώην...

Πανελλήνιες 2024: Οι 108 ασθένειες που σε «βάζουν» χωρίς εξετάσεις στα πανεπιστήμια – Η νέα λίστα

Τροποποιήσεις στον κατάλογο των σοβαρών παθήσεων υποψηφίων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, μέσα από τις Πανελλήνιες 2024, έκαναν τα...

Το εντελώς αταίριαστο επάγγελμα που έκανε στο παρελθόν ο πάπας Φραγκίσκος

O Jorge Mario Bergolio δεν ήταν καθόλου γνωστός μέχρι το 2013. Ήταν τότε που εξελέγη ποντίφικας στο Βατικανό, παίρνοντας...

Μία σύλληψη για «περίεργη» απαγωγή, τι ερευνά η ΕΛΑΣ

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 9/4 καταγγέλθηκε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης περιστατικό αρπαγής στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Συγκεκριμένα, άτομα, τα...