Αρχική Ελλάδα Βρετανός παιδόφιλος θα έρθει για λίγες ημέρες διακοπές στην Ελλάδα πριν πάει...

Βρετανός παιδόφιλος θα έρθει για λίγες ημέρες διακοπές στην Ελλάδα πριν πάει φυλακή

Η Βρετανία έδωσε την απαιτούμενη έγκριση κι έτσι ένας παιδόφιλος ο οποίος έχει ομολογήσει την σeξουαλική κακοποίηση δυο κοριτσιών, θα μπορέσει να έρθει για ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα, πριν καταδικαστεί.

Σύμφωνα με το BBC, ο 48χρονος Μάθιου Τόμσον θα επισκεφτεί την Κω για μια εβδομάδα, παρόλο που απ’ ότι φαίνεται θα καταδικαστεί σε φυλάκιση. Συνολικά, έχει ομολογήσει την ενοχή του για 10 αδικήματα, όπως σeξουαλική επίθεση αλλά και τη γuμνή φωτογράφιση παιδιού.

Ο δικαστής Τζόναθαν Γκίμπσον δήλωσε ότι παρά τις δηλώσεις του δεν θα ανακαλέσει την εγγύηση ενόψει της καταδίκης στις 18 Νοεμβρίου.

Αφού ο Τόμσον παραδέχθηκε την ενοχή του για τα αδικήματα στο δικαστήριο του Bradford Crown την Τετάρτη, η δικηγόρος του, Gillian Batts, δήλωσε ότι ο πελάτης της είχε προκρατήσει διακοπές στην Κω τις οποίες θα ήθελε να κάνει.

Η Batts είπε ότι ο πελάτης της επρόκειτο να πετάξει σήμερα, Πέμπτη, και να επιστρέψει στις 27 Οκτωβρίου και πρότεινε να δώσει το «παρών» στην αστυνομία του Μπάρνσλεϊ την επομένη της άφιξής του.

Η ίδια είπε στο δικαστήριο ότι είχε συμβουλεύσει τον πελάτη της ότι θα έπρεπε επίσης να υπογράψει έγγραφο ως σeξουαλικός παραβάτης στην αστυνομία πριν φύγει.

Μετά την υποβολή του αιτήματος, ο δικαστής Gibson είπε στον Τόμσον: «Έχετε δηλώσει ένοχος και φυσικά θα λάβετε τα δέοντα για την ομολογία σας, εν ευθέτω χρόνω, όταν καταδικαστείτε.»

«Είστε με εγγύηση και δεν πρόκειται να ανακαλέσω την εγγύησή σας απλώς και μόνο επειδή ομολογήσατε με ειλικρίνεια».

Ο δικαστής έθεσε ως όρο της εγγύησης του Τόμσον να παρουσιαστεί στην αστυνομία του Μπάρνσλεϊ στις 28 Οκτωβρίου για να αποδείξει ότι επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Πεντάγωνο – Τμήμα έρευνας UFO: Εξωγήινοι μπορεί να έχουν επισκεφθεί το ηλιακό μας σύστημα

Εξωγήινοι μπορεί να έχουν επισκεφθεί το ηλιακό μας σύστημα, αναφέρει προσχέδιο εγγράφου, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών όλων...

Άνθρωπος που «πέθανε» και επέστρεψε στη ζωή λέει ότι βρέθηκε στο «ειρηνικό πνευματικό βασίλειο»

Ένας άνδρας που πέθανε πριν επανέλθει στη ζωή λέει ότι δεν πηγαίνεις απλώς προς το φως – όπως προτείνουν τόσες πολλές δημοφιλείς ερμηνείες του...

Η μυστηριώδης δολοφονία στη Θεσσαλονίκη που πήρε παγκόσμιες διαστάσεις

Θεσσαλονίκη, πρωινό Κυριακής 16 Μαΐου 1948. Δύο βαρκάρηδες περπατούν αμέριμνοι στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης. Μιλούν και παρατηρούν τη θάλασσα. Λίγα βήματα...

Η Βόρεια Κορέα δοκίμασε υποβρύχιο drone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πυρηνική επίθεση

Στη δοκιμή ενός νέου υποβρύχιου drone, ικανού να χρησιμοποιηθεί για πυρηνική επίθεση, ανακοίνωσε πως προχώρησε τις περασμένες 48 ώρες η Βόρεια Κορέα, αντιδρώντας στις...

Λαθρεμπόριο καυσίμων: Λουκέτο έως 90 ημέρες σε βενζινάδικα και πρόστιμα έως 500.000 ευρώ

Προβλέπονται «λουκέτα», πρόστιμα και ποινές φυλάκισης για το λαθρεμπόριο καυσίμων, όπως επίσης και για τη φοροδιαφυγή από τα πρατήρια βενζίνης...