Αρχική Κόσμος Ζητούσε 760.000 ευρώ για τραυματισμό στην πλάτη, αλλά την «τσάκωσαν» να πετάει...

Ζητούσε 760.000 ευρώ για τραυματισμό στην πλάτη, αλλά την «τσάκωσαν» να πετάει ολόκληρο έλατο

Δικαστήριο στην Ιρλανδία απέρριψε την αγωγή γυναίκας, που ζητούσε 650.000 λίρες (περίπου 760.000 ευρώ) ως αποζημίωση για τη βλάβη που υπέστη κατά τη διάρκεια αυτοκινητιστικού ατυχήματος, όταν το φερόμενο ως θύμα αποτυπώθηκε να πετά ένα ολόκληρο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στο πλαίσιο σχετικού διαγωνισμού.

Η Kamila Grabska, 36 ετών, μήνυσε ασφαλιστική εταιρεία αναφέροντας πως υπέστη τραυματισμούς στην πλάτη που δεν της επιτρέπουν να εργαστεί για μία περίοδο πέντε ετών, ούτε να παίξει με τα παιδιά της.

Η υπόθεση, ωστόσο, δεν προχώρησε περαιτέρω καθώς στο δικαστήριο παρουσιάστηκε μία φωτογραφία της 36χρονης να πετάει ένα μεγάλο έλατο κατά τη διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Η φωτογραφία είχε δημοσιευτεί και σε τοπική εφημερίδα και παρότι η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι εξακολουθεί να υποφέρει από πόνους, η δικαστής δεν πίστεψε τα λεγόμενά της. Μετά το τροχαίο, να σημειωθεί, είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της και έπαιρνε επιδόματα.

«Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο και το πετάει η ίδια με πολύ ευκίνητα» είπε η δικαστής, σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Independent και όπως μεταφέρει ο Guardian.

Συμπλήρωσε, δε, πως είναι υποχρεωμένη να απορρίψει τους ισχυρισμούς της ως υπερβολικούς.

Μέρες πριν από τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, η 36χρονη είχε μιλήσει με γιατρούς, λέγοντας πως δεν μπορεί να σηκώσει ούτε σακούλα καθώς υποφέρει από έντονους πόνους.

Πλην της φωτογραφίας, στο δικαστήριο παρουσιάστηκε και ένα βίντεο της Grabska σε ένα πάρκο, να εκπαιδεύει τον σκύλο της για περισσότερη από μία ώρα, ενώ η ίδια ισχυριζόταν ότι σηκώνεται μετά βίας από το κρεβάτι της και αυτό για σύντομα διαστήματα.

Πηγή: gargalianoionline.gr

Πρέπει να διαβάσετε

Πανελλήνιες 2024: Οι 108 ασθένειες που σε «βάζουν» χωρίς εξετάσεις στα πανεπιστήμια – Η νέα λίστα

Τροποποιήσεις στον κατάλογο των σοβαρών παθήσεων υποψηφίων για την εισαγωγή στα πανεπιστήμια, μέσα από τις Πανελλήνιες 2024, έκαναν τα...

Το εντελώς αταίριαστο επάγγελμα που έκανε στο παρελθόν ο πάπας Φραγκίσκος

O Jorge Mario Bergolio δεν ήταν καθόλου γνωστός μέχρι το 2013. Ήταν τότε που εξελέγη ποντίφικας στο Βατικανό, παίρνοντας...

Μία σύλληψη για «περίεργη» απαγωγή, τι ερευνά η ΕΛΑΣ

Ειδικότερα, βραδινές ώρες της 9/4 καταγγέλθηκε στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης περιστατικό αρπαγής στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Συγκεκριμένα, άτομα, τα...

Νέος Οικοδομικός Κανονισμός: Έρχονται εξελίξεις στον πόλεμο της οικοδομής

Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση για τις εν...

Πάσχα: ”Καλοβλέπουν” τα νησιά οι εκδρομείς για τις εορταστικές ημέρες – Πολύ αυξημένες ήδη οι πληρότητες

Mε άλλο μάτι έχουν αρχίσει να βλέπουν οι εκδρομείς τα νησιά για τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα...